Copenhagen Surf School tilbyder windsurfkurser. De afholdes af Ole og Rasmus, som begge er medlemmer af klubben – dog har dette kursus intet med SWC at gøre. Brug det som supplement til sejlads i klubben eller til at introducere nye venner til sporten under den bedst mulige vejledning i Danmark.

I SWC tilbyder vi ikke enkeltstående intro kurser, vi synes derfor at det copenhagensurfschool laver, er et fantastisk tillæg til vores aktiviteter i SWC. Hvis du bliver hooked på at windsurfe efter et kursus, så kan du altid blive medlem af vores surfklubben. Vi har træningsaftener for begyndere hver torsdag i hele sæsonen.

Copenhagen surf school skriver selv:

“Kom på et 3 timers intensiv Windsurf kursus. Har du aldrig windsurfet før eller prøvet det få gange, så er dette kursus perfekt for dig. Vi lærer dig at windsurfe i løbet af 3 timer. Du vil først blive præsenteret for de grundlæggende øvelser og teknikker på land. Efterfølgende foregår al træning på vandet. Vi holder fokus på at lære dig at surfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret. Vi er altid 1 instruktør pr. 5 kursister for at sikre dig det maksimale udbytte af undervisningen.”

 

Læs mere og book kurser her:

www.CopenhagenSurfSchool.dk