Den årlige klubtur går i år til klitmøller Cold Hawaii og PWA Worldcuppen
Tidspunkt:  Fra d. 13. til 21. september

Cold Hawaii byder på vilde bølger i Vesterhavet til Windsurf, surf og SUP – og hvis man er mere til fladt vand ligger Vandet Sø, som minder meget om hullet kun ca. 10 minutters kørsel fra Klitmøller. Krik Vig kan også findes ca. 25 min kørsel syd for Klitmøller, som kan tilbyde fantastiske forhold med fladt vand til både begyndere, race og freestyle.

Selve PWA konkurrencen er rimelig cool at overvære – da det er verdens bedste bølge-sejlere der dyster, og giver den max gas lige ud for Klitmøller i publikumsvenlige omgivelser. Konkurrencen løber fra 15. til 21. september.

Turen koster 200 kroner per mand som hovedsagligt går til sommerhus leje og formentligt os et lille grill hygge event i weekenden 19-21 september som opvarmning til den store PWA fest. Prisen er den samme uafhængigt af hvor mange dage man deltager.

Tilmelding
Tilmelding foregår ved at skrive en besked i tråden:  http://swc.dk/forums/topic/tilmelding-klubtur-til-klitmoeller-2014/ samt overføre 200 kroner til swc konto: Reg. nr.: 3164 Kontonummer: 0421111
med besked: ”Klitmøller tur 2014 + navn”

Tilmeldings frist: d. 27 august 2014, da vi skal kunne nå at bestille sommerhus.

Transport til og fra Klitmøller
Transporten derop er man selv ansvarlig for. Dem med bil plejer at være flinke til at tage folk + udstyr med, så vi håber det kan løse sig for alle der her lyst. Vi opretter en tråd på forum: http://swc.dk/forums/topic/transport-klubtur-til-klitmoeller-2014/ som kan bruges til planlægning af transport.

Begynder og letøvet
Mange tror at klitmøller og omegne kun er for de hardcore surfer, hvilket os er lidt rigtigt hvis man vil kaste sig ud i en kuling fra vest og Vesterhavets store bølger. Men klitmøller og vandet sø er også særdeles velegnet til begyndere og let øvet surfer, både hvis man er til fladt vand eller vil prøve kræfter med nogle bølger i lette vindforhold. Tirsdags undervisning d. 16 september med Rasmus Lohals er derfor flyttet til klitmøller 😉

Hvis du som begynder ønsker at komme med på turen men ikke selv har noget udstyr så gør venligst opmærksom på dette i tilmeldingstråden. Så kan vi få arrangeret udlån af klubudstyr. (BEMÆRK at du selv skal stå for transporten) Jan og Martin Nørby vil gerne stå til rådighed og hjælpe med at udvælge begynderudstyret til turen.

En anden løsning er at leje udstyr hos WestWind i Klitmøller, som har noget fint begynder grej. Et sæt Windsurfudstyr koster 300 kr. per dag. Westwind tilbyder også leje af SUP, surf, kano mm. + de tilbyder undervisning inden for alle grene af surf (undtagen kitesurf, men vil jo heller aldrig blive aktuelt 😉 )

Opsummering
• Klubtur for alle SWC-medlemmer, som har lyst.
• Dato: 13-21 September 2014
• Destination: Klitmøller Cold Hawaii
• Forhold: Fladt vand og DK’s bedste bølger
• Transport: Eget ansvar (incl. transport af grej)
• Bolig: Står SWC for
• Mad, øl mm.: På egen regning
• Pris: 200kr. (uanset om man er der en enkelt dag eller hele perioden

Eventuelle spørgsmål til turen kan skrives som kommentarer i denne post.

Sidst men ikke mindst, så plejer det at være super hyggeligt og med masser af god surf, men intet kan selvfølgelig garanteres 🙂

Hilsener fra
Klubtursudvalget