Vi fik skiftet container!
Det må være overskriften på dagens klubdag i juli sol og varme.

Tak til alle der kom og gav en hånd med, og en særlig rose skal uddeles til Pauli, Mouritz og Lasse der mødte tidligt op kl. 8 og egenhændigt tømte containeren der skulle skiftes, så den kunne blive klar til afhentning.

Kommentaren fra containermanden var tørt, at det da vist var i sidste øjeblik. Det meste af bunden blev da også stående tilbage, og måtte flyttes ved håndkraft. Lykken var stor hos containerbeboerne, da de første forsigtigt stak næsen inden for i de nye fine forhold. Pladsen er indrettet bedre, så der er kommet 6 ekstra hylder, og den kan muligvis udvides med 6 hylder til. Desværre er hylderne blevet svejset ind på hovedet, så vi skal have en mand ud og rette dem, før vi kan tage dem 100% i brug (se forum).

Derudover var der et rend af mennesker i løbet af dagen, og humøret og stemningen var i top.

Dagens scoringer:
– Skift af container
– Fliser renset på terrasen, inkl. saltvandsbad, der skulle hjælpe på videre vækst
– Sladderhylden er blevet skiftet (Hvid maling er indkøbt, men træet skal tørre og slibes først)
– Sejlrummet er blevet malet færdig og ryddet op
– 2 nye klubsejl i virkelig fin tilstand er blevet rigget op: et 4.0 og et 4.5
– Nye bøjler indviet til klubvåddragter
– Vi ville have malet kompasset på fliserne op, men efter besøg i 3 byggemarkeder uden at finde rette maling gav vi op. Nogen der ved noget om maling, der ved hvor vi kan få the right stuff??
– 8 nakkekoteletter og 12 pølser fortærret.

Udover det hårde arbejde, blev der småsejlet i brisen og sup’et i varmen.

Der er blevet oprettet en arbejdsopgave liste i bestyrelsesregi, som vi kan tage frem fremover på klubdage som i dag. Tanken er at disse klubdage (som er hygge-arbejdsdage i forklædning), kan være der hvor vi forskønner vores allerede smukke klub.

Stemningsbilleder:
Sejlrum
stemning_smal
Container view

IMG_2957

IMG_2959