Undervisning
IMG_11902

Begynderundervisning/klubaften:

Hvis du har mod på at prøve kræfter med windsurfing, tilbyder SWC dig en mulighed for, at melde dig ind i klubben og komme til vores ugentlige træningsaftener i løbet af sæsonen. Det vil foregå torsdag aften fra kl 18-20, hvor der vil være instruktører klar med gode råd og fif. Aftenerne er hovedsageligt henvendt til begyndere, men du vil også ofte kunne få et fif med på vejen, selvom du godt kan sejle frem og tilbage. Torsdagstræning er åben træning og man møder bare op på dagen. Der vil nogle aftner kunne forventes, at være mange om buddet, så hvis vejrudsigten ser god ud, så forvent at vi må deles om det grej klubben stiller til rådighed.

I forhold til sikkerhed til søs: Så kræver vi i klubben, at du som ny surfer (og sådan set også øvet) skal du kunne svømme 200m.

Grej

Klubben besidder våddragter, sko og redningsveste, så det behøver du ikke at investere til en start, men hvis du har din egen våddragt og/eller sko, så tag det endelig med. Og hvis du bliver grebet af sporten, kan vi anbefale, at du køber din egen dragt.

Windsurfudstyret er orienteret til begyndere. Vi har nogle store begynderbrædder (165-205 liter) og sejl i størrelserne fra ca. 3.5 til 6.0. Der er udstyr til ca. 10 personer.

Klubben har ikke trapetze og der vil ikke være trapetzliner på begynderudstyret. Hvis du er så god, at du skal bruge dette, så vil det være nødvendigt at anskaffe eget grej.